Verkoopplannen?

Nu een gratis waardebepaling Lelystad!

AB Wonen Makelaars biedt iedere woningeigenaar in Lelystad een gratis waardebepaling van de woning, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag vandaag de waardebepaling nog aan.

 

Gratis waardebepaling ➜

AB wonen makelaars Lelystad
Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens
Waardebepaling woning

Met de stijgende huizenprijzen is handig om te weten wat uw huis waard is. Wij bieden vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling!

Waardebepaling woning

Ook benieuwd of uw droomhuis te realiseren is? Hoeveel brengt uw huidige woning op?

Waardebepaling woning

Onderdeel van de Bloemendaal Advies Groep. Ruim 30 jaar een begrip met vestigingen in Lelystad, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Bovenkarspel.

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar uw woningwaarde? Neem contact op. We staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Wilt U weten wat uw huis waard is?

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!