Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Uw huis verkopen?

U wilt uw huis verkopen en woont in Lelystad of omgeving. Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren? Daarom is het goed om een NVM-verkoopmakelaar in te schakelen. Een NVM-verkoopmakelaar behartigt alleen uw belang. In een vrijblijvend gesprek voorziet wij u van goed advies en een duidelijk verkoopplan.

Om dat te realiseren is het van belang dat u de hele markt van potentiële kopers bereikt die een huis willen kopen in Lelystad of omgeving. Immers, hoe meer geïnteresseerden, hoe beter. Uw woning wordt ook aangemeld in de NVM-database voor woonobjecten. Hierdoor worden automatisch alle NVM-makelaars op de hoogte gesteld van uw aanbod. Uw woning wordt ook uitgebreid op funda.nl geplaatst. Funda is al jarenlang de best bezochte woningsite van Nederland.

AB wonen makelaars is:

de beste prijs voor uw huis, maar óók een prettige, persoonlijke service!

NVM makelaar - AB wonen makelaars Lelystad

Aangesloten bij de NVM

Wij zijn lid van de NVM, de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. Een NVM-verkoopmakelaar behartigt alleen uw belang. Graag leggen we in een persoonlijk gesprek uit hoe wij ook voor u de beste resultaten kunnen bereiken.

Wij zijn aangesloten bij:

aangesloten bij - nvm
aangesloten bij - funda
aangesloten bij - vastgoedcert
aangesloten bij - NRVT register taxateur
aangesloten bij - nwwi
aangesloten bij - pyber