Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De rijke historie AB wonen makelaars

AB wonen makelaars Lelystad historie - logo de wit lelystad makelaars

De Wit Makelaars – Lelystad

In 1992 is onze makelaardij in Lelystad gestart onder de naam De Wit Makelaars Lelystad. Dit kantoor maakte deel uit van een makelaarsgroep die in Noord-Holland al 25 jaar toonaangevend op de huizenmarkt actief was. Al in de jaren 90 werd er veelvuldig een beroep gedaan op de makelaars van dit kantoor om taxaties te verrichten. Ook werden er toen in opdracht van woningbouwverenigingen renovatie- en herindelingsprojecten van woonbuurten uitgevoerd.

Kortom “meer dan alleen huizen aan –en verkopen”.

AB wonen makelaars Lelystad historie - logo de wit bloemendaal makelaars taxateurs lelystad makelaars

De Wit Bloemendaal Makelaars

In januari 2007 is het kantoor de Wit Makelaars Lelystad aangekocht door de Bloemendaal Advies Groep die in Lelystad al actief was en o.a. bedrijven exploiteerde in de financiële dienstverlening. De naam “De Wit” werd aangepast en het makelaarskantoor ging verder onder de naam “De Wit Bloemendaal” makelaars / taxateurs.

AB wonen makelaars Lelystad historie - logo arcuris bloemendaal makelaars

Arcuris Bloemendaal Makelaars

Medio 2009 is een samenwerkingsverband opgestart met makelaardij Arcuris uit Almere. Het filiaal van Arcuris in Lelystad werd opgeheven. en de woning –en klantenbestanden werden samengevoegd. Een logisch gevolg: de naam en het logo veranderde en de naam “de Wit Makelaars” kwam te vervallen.

AB wonen makelaars Lelystad historie - logo ab wonen makelaars

AB wonen makelaars

Vanaf oktober 2010 is de samenwerkende partij Arcuris uitgetreden en zet de Bloemendaal Advies Groep het inmiddels steeds groter wordende bedrijf voort.

Vanaf augustus 2011 is de naam en het logo doorgevoerd op al onze uitingen. De verkoopborden zullen gefaseerd van het nieuwe logo worden voorzien. Als websitenaam wordt www.abwonen.nl gebruikt. De link www.dewitmakelaars.nl blijft gewoon in stand en komt ook op deze website uit.

AB wonen makelaars is aangesloten bij de NVM

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u AB wonen NVM makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Dat AB wonen makelaars lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen. Lees meer..

Wij zijn aangesloten bij:

aangesloten bij - funda
aangesloten bij - vastgoedcert
aangesloten bij - NRVT register taxateur
aangesloten bij - nwwi
aangesloten bij - pyber