Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

NVM Open huizen dag

Interesse in een nieuwe woning in Enkhuizen, Hoorn, Lelystad of omgeving? Twee keer per jaar organiseert AB wonen makelaars in Lelystad samen met de landelijke NVM haar Open Huizen Dag. Voorwaarde is dat de te koop staande woningen zich hebben opgegeven voor deze dag. Interesse in een nieuwe woning? Zoiets als open huizen dag biedt u veel kansen! Op zulke dagen kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Direct een woning zoeken? Op Funda is dan een aparte rubriek van de te koop staande huizen die meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route). Zo kan je dan een route uitstippelen om de gewenste woningen te bekijken van binnen.

Download de openhuizendag vragenlijst (pdf) om de details van de bekeken woningen te onthouden. Bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag. Leuk huis gezien? Schakel ons in als NVM-aankoopmakelaar. Benut de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt in West-Friesland, Lelystad en omgeving.

Waarom een NVM makelaar?

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u AB wonen NVM makelaars inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Dat AB wonen makelaars lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen. Lees meer..

AB wonen makelaars is aangesloten bij:

aangesloten bij - funda
aangesloten bij - vastgoedcert
aangesloten bij - NRVT register taxateur
aangesloten bij - nwwi
aangesloten bij - pyber