Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Gratis woning waardebepaling

Wat is mijn woning waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is.

Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens

Waarom nu een waardebepaling

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Lelystad en omstreken, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor U is dit het ideale moment om in ieder geval te weten wat Uw eigen huis doet in deze markt.

Met een waardebepaling weet u dan ook precies waar u staat en of het een goed moment is om te verkopen. AB wonen makelaars helpt u graag verder.

Waardebepaling woning

Met de stijgende huizenprijzen is handig om te weten wat uw huis waard is. Wij bieden vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling!

Waardebepaling woning

Ook benieuwd of uw droomhuis te realiseren is? Hoeveel brengt uw huidige woning op?

Waardebepaling woning

Onderdeel van de Bloemendaal Advies Groep. Ruim 30 jaar een begrip met vestigingen in Lelystad, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Bovenkarspel.

Wat is mijn woning waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Gratis waardebepaling van uw woning
Vrijblijvend verkoopadvies
Unieke verkoopstrategie
Makelaar met lokale marktkennis

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar de woningwaarde? Neem contact met ons op, we staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Waardebepaling woning

Ook benieuwd naar de waarde van uw huis?

Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens