Gratis waardebepaling, wat is mijn huis waard?

U bent benieuwd hoeveel uw huis nu waard is. Voordat u het “Te Koop” bord in de tuin plaatst wilt u weten of u er goed aan doet om te gaan verkopen. Andersom kan het ook. U wilt een bod doen op een huis. Welk bod? Het kan afhankelijk zijn van wat uw eigen woning opbrengt! Een waardebepaling biedt uitkomst. Die geeft u een realistisch beeld van de waarde van de woning of het bedrijfspand op dat moment.

 

Vrijblijvende afspraak ➜

Waardebepaling woning
Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een schatting van de actuele waarde van uw woning of bedrijfspand. Het verschil met een taxatie is dat u geen schriftelijk document krijgt. U kunt hem dan ook niet gebruiken voor uw hypotheek. Bij een taxatie ontvangt u een taxatierapport. Daarom is een waardebepaling goedkoper. In plaats een waardebepaling wordt dit ook wel een waardeverklaring genoemd. Als u verkoopplannen heeft, rekent AB wonen makelaars hier zelfs niets voor!

AB wonen makelaars in Lelystad

is een onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep.

Bloemendaal is bijna 30 jaar een begrip in Lelystad en West-Friesland op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Met vestigingen in Lelystad, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Stede Broec is er altijd een collega dichtbij voor u.

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar uw woningwaarde? Neem contact op. We staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Waarom nu een waardebepaling

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Hoorn en omstreken, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor U is dit het ideale moment om in ieder geval te weten wat Uw eigen huis doet in deze markt.

Met een waardebepaling weet u dan ook precies waar u staat en of het een goed moment is om te verkopen. Bloemendaal makelaars & taxateurs helpt u graag verder.

Wilt U weten wat uw huis waard is?

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!